Those of you who know foreign languages, unlike some people, could you translate this? A lot of people have asked us if we could provide English subtitles or speak English. They don’t know what they’re asking for. Last time one of our lovely viewers asked if we could push the button to automatically translate this. The thing is, that button doesn’t understand spoken Finnish. It knows only English. I tried to explain that… [Language fail. Translation redacted. 😛 ] YouTube has a feature where you can ask people to help translate a video. I’m going to enable it here. I hope one of you will help and translate this. YouTube’s automatic transcribe feature doesn’t work with Finnish. If we were speaking English, the audio could be automatically translated into other languages, but the speech recognition doesn’t understand Finnish. Stupid machine. We’re sorry. This isn’t something we can do. But we can enable the translation feature. If someone wants to help provide translations, maybe in just a few places here and there, then those who don’t understand Finnish would be happy for sure. This was a small Christmas wish from us, if you could help with this. Thank you!

Villapesuohjelma; jakso 72
Tagged on:                                         

21 thoughts on “Villapesuohjelma; jakso 72

 • December 13, 2019 at 7:04 am
  Permalink

  Älkää sit luottako googlekääntäjään! Se sanoo ihan huttua kun sillä koittaa kääntää jotaki!

  Reply
 • December 13, 2019 at 7:18 am
  Permalink

  Kiitos neuleseurasta, on tullut tehtyä joulukalenterisukkien kantapäätä. Aloitin myös pintaneuleisen
  sukan ohuesta langasta, mutta eihän pintaneule näy selvästi enkä osannut tehdä nyppyjä, joten purkuun menee. Kirjoneule paksusta langasta onnistui paremmin, mutta minulla on hiukan liian tiukka
  ehkä jonkun jalkaan sopii. Hyvää joulun odotusta.

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:11 am
  Permalink

  Kivat neuleet molemmilla päällä. Mikä tuo Pirjon puseron nimi on? Iloista ja lämmintä joulun aikaa teille molemmille.

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:17 am
  Permalink

  Pirjo neulonut nätit lapaset.

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:43 am
  Permalink

  Meillä tehdään muusia ja lihapullia, jos halutaan että kaikki syö mukisematta. Robotista en osaa sanoa muuta kuin, että itse mietin sitä kuinka paljon on tavaraa lattialla, menisi yhtä kauan aikaa valmistella lattiat imurointikuntoon kuin itse imurointiin nykyisin menee.

  Reply
 • December 13, 2019 at 9:06 am
  Permalink

  Kiitos neuleseurasta. Meillä syödään ensi viikolla mm. jauhelihakeittoa, broileria ja riisiä sekä possusuikalekastiketta (kastikkeeseen laitetaan myös miniporkkanoita ja herkkusieniä) kera perunoiden (Ja miule bataattia).
  Nuo sormukset on niin kauniit!! ❤

  Reply
 • December 13, 2019 at 10:09 am
  Permalink

  Hei! Yritin lisätä käännöksen siihen kohtaan, johon sitä pyysitte, mutta minulla se ei ainakaan onnistu. YouTube sanoo, että englanninkielinen tekstitys on lukittu, koska "the video owner already provided subtitles/CC." Mutta suunnilleen näin se menisi (ehkä hieman vielä lyhennettynä, jos tarpeen): "YouTube's automatic transcribe feature doesn't work with Finnish. If we were speaking English, the audio could be automatically translated into other languages, but the speech recognition doesn't understand Finnish."

  Saa käyttää vapaasti. 🙂

  Reply
 • December 13, 2019 at 10:13 am
  Permalink

  Sairastuvalta hei! Ja kiitos seurasta. Sukka valmistui samalla.

  Ei siis toki alusta loppuun.. meikäläisen tahdilla.. 😆

  Neuleasiattomalle linjalle, kun lähdettiin, niin nyt on hyvä heittää pöytään kaikki viikkoja padotut kyssärit:
  1. Alun kuvista bongasin saippuan, joka näyttää ihan kainuulaiselta Saiputti-vuohenmaitosaippualta. Ne on ihanoja. 😍 Ja siitä tuli mieleen palashampoo ja joku jakso, jossa Pirjo sanoi, että palashampoon kans huuhtiksena voi käyttää omenaviinietikkaa..? Mitä ja miten ja minkä verran? Ja sillä lähtee se natina tukasta?

  2. Jossain jaksossa Pirjo myös ihasteli gl-joulutorttuja. Selvisikö, minkä virman? Ei joulua ilman torttuja, mutta jos kuitenkin joulu ilman ripulia. Anteeksi maalaisuuteni. Myös gl-torttutaikinan ohje kelepovaisi.

  3. Öö. Katrille oli joku kyssäri, mutta nyt se katosi. 🙈

  Eiku niin, se imuri. Älä ota halvinta, ota semmonen jota voi puhelimella kytätä, mitä se duunaa. Neato on hyvä merkki, ainakin. Meillä oli lainassa sellainen (joku vanhempi Neaton malli) isältä ja jumankauta, se on näppärä. Isoääninen, mutta tosi hyvä. Imuroi päivällä, kun oltiin töissä, niin ääni ei häirinnyt. Tai kun oltiin kotona, niin siinä sai itse vaikka inhottavat pyykkihommat hoidettua samalla, kun imuri imuroi keskenään. Vielä, kun tulisi pyykkirobotti, niin maailma olisi valmis.

  Karjalanpaisti leivinuunissa. Maailman helpoin, kun syntyy siellä ihan itekseen. Pottumuusi kylykeen. "Maailman paras linssikeitto", jos ei pieni tulisuus haittaa. Sitä voi myös pakastaa, jos haluaa tehdä kerralla jättiannoksen. Broiler"risotto" täysjyväriisistä. Tulee helposti iso satsi ja kelpaa yleensä kaikille. Varmaan Just siksi, kun sillä ei ole mitään tekemistä oikean risoton kanssa. 😂 Kalakeitto pakasteseistä. Munakasrulla.

  Ihanaa joulunodotusta. ❣

  Reply
 • December 13, 2019 at 11:49 am
  Permalink

  Kiitos😍kikattavat siskokset❣️aivan tulee hyvälle mielelle, kun teitä kuuntelee. Ihanaa joulunodotusta✨✨✨

  Reply
 • December 13, 2019 at 1:10 pm
  Permalink

  Ihana video. Olette niin mukavan väsyneitä. Eikös niitä englanninkielisiä videoita ole kyllä. Jatkakaa näin 💙 Hyvää joulua.

  Reply
 • December 13, 2019 at 1:18 pm
  Permalink

  Kiitos viihdyttävästä jaksosta, oikein mukavaa joulun odotusta teille ♡

  Reply
 • December 13, 2019 at 1:37 pm
  Permalink

  Autan mielelläni tekstittämisessä. Pitää viikonloppuna paneutua.

  Reply
 • December 13, 2019 at 3:02 pm
  Permalink

  Kiitos mukavasta neuleseurasta 🙂 Hyvää joulunodotusta teille molemmille! Mistä Katri oli tilannut niitä projektipusseja?

  Reply
 • December 13, 2019 at 4:12 pm
  Permalink

  Kiitos jaksosta! Piristi mun perjantain vikoja kitutunteja töissä. "The button which automatically translates the speech in the video into English does not work with Finnish langauge. It does not understand spoken Finnish and the translations are not accurate. If we would speak English it might be able to translate the speech to other languages but it doesn't work the other way around." 😀

  Reply
 • December 13, 2019 at 4:34 pm
  Permalink

  Te ootte aivan ihania!!! 😂😂😂

  Reply
 • December 13, 2019 at 5:27 pm
  Permalink

  Voi kuinka ihana reikäommeltu liina! Kenen tekemä se on? Minulla on muutama mummulta peritty. Olisipa ihana oppia tekniikka. Kiitos ohjeistuksesta kahteen hihaan/ sukkaan. Ja kiitos ihanasta jaksosta♥️ Taas tuli niin hyvälle mielelle siitä. Ihanaa joulunodotusaikaa!

  Reply
 • December 13, 2019 at 5:32 pm
  Permalink

  Olipas hauska jakso 😃. Miten olitte muuten ajatelleet tämän neulepodcastin vetää jos puhutte muka liian paljon🤔? Älkää nyt hyvät naiset kuitenkaan muuttako mitään, tää on minun lempi ohjelma ja aivan varmasti myös monen muun👍. Iloista Joulua teille 🎄🎁

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:22 pm
  Permalink

  Ai jestas te ootte ihan parhaita näin joulun alla! Edelleen muistissa viime joulun vinkki kanelin lattialle heittämisestä. 🤣🤣 Nauroin vedet silmissä, kiitos siitä! ❤

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:26 pm
  Permalink

  Jouluostoksilta selvisin kotiin, lämmin peitto jalkojen päälle, keskeneräiset lapaset puikoilla ja Villapesuohjelma. Ah ihana perjantai-ilta! Kiitos teille taas. 😍

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:33 pm
  Permalink

  Ei mikään ihme kun naurattaa noin kovin illalla. Pitkä päivä takana ja pimiää on riittämiin niin siinä resepti. Neuloin kantalappua podcastaajien sukkaan. Olen tehnyt pintaneuleiset. Nyt pitää tehdä joko repeat tai sit niitä kirjoneuleisia neuloa pintaneuleena et saa terän aikaiseksi. Tulee kyl överi karmeet kun käyttelen nalle jämiä tähän. Hyvää pikkujouluputkea!

  Reply
 • December 13, 2019 at 8:43 pm
  Permalink

  Oi apua miten ihanaa seuraa te ootte, just parasta kun on tällaista iloista naurua perjantai-iltaan! 😍😄
  Kiitos! 😘

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *